Dubbla Jokervinster på 10 miljoner till Åstorp och Göteborg

Lördagen den 29 juli hände det som nästan inte kan hända. Två personer, oberoende av varandra, spelade exakt samma Jokerrad, och vinner därmed vardera 10 000 000 kronor!
Detta tack vare den fasta vinstplanen på Joker.
– Här ser vi verkligen styrkan med den fasta vinstplanen på Joker, istället för att två personer delar på vinsten, får de istället 10 000 000 kronor vardera, säger Pierre Jonsson, vinnarambassadör på Svenska Spel. Ena mångmiljonären har spelat i Åstorp och den andra har spelat i

Det är ytterst sällan flera personer spelat samma Jokerrad. Senast det hände var i maj 2016.
– Det ska bli väldigt spännande att prata med kvällens båda Jokervinnare och höra hur de satt ihop sina Jokerrader, säger Pierre Jonsson.

De båda miljonvinnarna kommer att bli uppringda och gratulerade av Svenska Spels vinnarambassadör inom kort.

Den ena vinnaren lämnade in sina två Lottorader med den korrekta Jokerraden, hos Direkten Tobakshörnan i Åstorp. Den totala insatsen var 22 kronor.

Den andra vinnaren spelade sina åtta Lottorader med den korrekta Jokerraden på svenskaspel.se via en dator i Göteborg. Den totala insatsen var 58 kronor.

Två exakt lika Jokerrader genererade som sagt två högvinster under lördagskvällen. Båda vinnarna har spelat Joker tillsammans med sina Lottorader.

Den korrekta Jokerraden lördagen den 29 juli är:
4513299.

För mer information, kontakta Pierre Jonsson på 070-663 85 85.