Byggnadsarbetare från Vallentuna grävde miljonguld på Eurojackpot

Årets tredje största miljonvinst på Eurojackpot blev ett faktum i fredags. Fem ordinarie rätt och ett av två så kallade Stjärnnummer gjorde att en vinst på 4 452 533 kronor landade i Sverige. En av totalt fyra rätta rader med 5 + 1 i Europa, var inlämnad på ICA Lunda Livs i Vålsta Märsta. Insatsen låg på 25 kronor.

Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson hade sedan i lördags morse försökt nå den medelålders mannen som lämnat in miljonraden. Men på söndagen kunde han äntligen gratulera till de 4,4 miljonerna:

– Hallå där Svenska Spel, vad vill ni då!?, svarade den överraskade mannen och fortsatte:

– Det stämmer att jag brukar lämna in min Eurojackpotrad hos det ombudet som är närmast till hands. Men jag rättar aldrig innan det är dags att förnya.

Det var med stor förvåning som mannen fick beskedet om storvinsten.

– Va, har jag vunnit en storvinst? 4,4 miljoner, men det är ju lysande! Innan det här har det blivit någon hundring i vinst, men nu betalar det sig verkligen. Toppen!

– Tur att jag åkte förbi Lunda Livs och lämnade min rad när det var dags att handla lite annat.

Mannen berättade att han jobbar i bygg- och entreprenadbranschen och tillskottet på 4,4 miljoner kronor är väldigt mycket pengar för honom. Nu kan han unna sig att njuta på diverse olika sätt.

– Nu kan det bli en ny bil, lite semester och kanske några kronor till frugan också, haha!

Den nyblivna miljonvinnaren från Vallentuna, önskar vara anonym.

Även på ICA Lunda Livs var stämningen hög och man gladdes med vinnaren, när Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson besökte butiken på söndagen för att gratulera.

– Vi är jätteglada över att en spelare vunnit 4,4 miljoner här i vår butik. Vi har haft miljonvinster tidigare, på Triss och Lotto, men Eurojackpot är första gången, berättade Daniel Johansson som är spelansvarig och fortsatte:

– Stort grattis till vinnaren! Nu siktar vi på att bli det ombud som blir först i landet med en Eurojackpotvinnare som får 5 + 2 och vinner ett par hundra miljoner. Det skulle vara roligt, haha!

Bilden på Daniel Johansson och Pierre Jonsson, är fri för publicering. Foto: Svenska Spel

Rätt rad Eurojackpot, samt Stjärnnummer – fredag 21/4-17: 27-31-44-46-49 + 6

Vid frågor, vänligen kontakta:
Pierre Jonsson, Vinnarambassadör, Svenska Spel tel. 070-63 85 85
eller
Magnus Fridell, Vinnarkommunikatör, Svenska Spel tel. 073-506 21 74

1 svara

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] av två så kallade stjärnnummer vilket gav 4,4 miljoner kronor. Förvåningen var dock stor då Svenska spels vinnarambassadör Pierre Jonsson ringde upp för att gratulera: – Hallå där Svenska Spel, vad vill ni då, ska mannen ha […]

Kommentering är stängd.