Blev Lottomiljonär på julafton – helt ovetandes om sin vinst

Efter jul och nyår kan det skramla tomt i plånboken, men i Helsingborg blev det på tjugondag knut stor glädje när en man kollade sin spelkonto.
– Jag var helt övertygad om att datorn visade fel, men det här var ju en bra julklapp, så här i efterskott, sa den glade vinnaren då han fått vinsten bekräftad av Svenska Spel.

Mannen, som är i medelåldern, såg att han fått ett vinstmejl från Svenska Spel. Han prenumererar på Lotto men tänkte ändå att något måste vara fel.
– Jag har två rader Lotto med Joker för 22 kronor som jag prenumererar på varje dragning men jag hade helt glömt bort att rätta dem. När jag såg vinstsumman trodde jag som sagt att det var ett misstag, men nu är jag bara glad, det här är det bästa som hänt ekonomiskt, säger han.

Vinsten landade på 1 121 057 kronor.
– Vilken start på det nya året. Det här trodde jag aldrig skulle hända. Tänk att jag gått och varit miljonär sedan julafton, utan att veta om det, ha ha.

Men nu blir det fira av.
– Vi har redan firat med tårta, hela familjen tillsammans. Barnen kommer självklart få en del av vinsten, och för en helt vanlig heltidsarbetande pappa är det här pengar som tryggar framtiden ekonomiskt vilket känns extra skönt.

Och så här med facit i hand, är vinnaren rätt glad att han inte kände till sin miljonvinst förrän nu.
– Ja, vilken tur att jag inte rättade på julen då hade jag kanske satt sprätt på en hel del pengar redan, ha ha. Men nu har barnen kommit med nya önskelistor, så vi får väl se vad som blir över till slut, haha.

Miljonvinnaren i Helsingborg önskar vara anonym.

Rätt rad Lotto 1 – Julafton 24/12-16: 6-7-11-16-19-23-32

För mer information, kontakta Pierre Jonsson på 070-663 85 85.