Lottobollarna studsade helt Piteåmannens väg.

Bläddrade fram Lottonumren i tidningen – vann 1 000 000 kronor

I samband med gårdagens Lottodragning stod det klart att årets 36:e miljonvinst på Lotto gick till en kvinna i Mark.
– Jag har inte sovit en blund, det här är helt fantastiskt, sa den chockade kvinnan när Svenska Spel ringde upp för att gratulera till vinsten.

Lotto fortsätter att generera miljonvinster och vid gårdagens dragning fick en spelare i Mark sju rätt på Lotto 2. Under torsdagseftermiddagen ringde Svenska Spels vinnarkommunikatör Magnus Fridell upp en överraskad kvinna som fortfarande inte hade förstått vad som hade hänt.

– Jag kände i går att jag var tvungen att gå ner och spela, och när jag sedan på kvällen fick ett sms där det stod ”Grattis till en högvinst” förstod jag först inte vad det innebar.

Kvinnan gick därför in på svenskaspel.se där det stod att hon hade sju rätt på Lotto 2. Och efter att ha ringt upp Svenska Spels kundtjänst fick hon det bekräftat – hon var Sveriges senaste miljonär.

– Jag har aldrig vunnit mer än 25 kronor på Triss tidigare, så det här är lite chockartat, skrattade kvinnan som tidigare har använt sina turnummer i Lottoraden. Nu hade hon dock en annan metod.

– Jag tog en tidning och bläddrade fram olika sidor. De sidnummer som kom upp använde jag, och det funkade ju fint!

Under torsdagen har hon suttit vid telefonen på jobbet och väntat på samtalet från Svenska Spels vinnarredaktion.

– Nu när du ringer känner jag mig lättad, det kanske är sant trots allt, konstaterade kvinnan som nu ska fira med tårta och champagne. Därefter ska hon börja planera för en längre resa.

– Jag har alltid velat åka till Australien och vara borta en månad eller så, och det kan jag kanske göra nu. Ja, till och med flera gånger om, skrattade kvinnan.

Den nyblivna Lottomiljonären önskar vara anonym.

Den rätta raden på Lotto två onsdag 26 april 2017: 3 4 10 11 19 27 29 
Tilläggsnummer  17 20 22 31

Vid frågor, vänligen kontakta:

Magnus Fridell, Vinnarkommunikatör Svenska Spel tel. 073-506 21 74
eller
Pierre Jonsson, Vinnarambassadör Svenska Spel tel. 070-663 85 85