Benny skrapade Triss i TV4 – blev Skånes 15:e miljonvinnare i år

Benny Larsson blev lycklig vinnare av en miljon kronor när han i morse skrapade Triss i Nyhetsmorgon i TV4. 56-åringen från Bunkeflostrand blev den 15:e miljonvinnaren i Skåne i år och pengarna vill han använda till resor och en ny båt.

Miljonregnet över Skåne fortsätter. I går kom den 14:e miljonvinsten när en Helsingborgare kammade hem en storvinst på Lotto. I dag var det 56-åriga Benny Larssons tur att bli miljonär.

Han förstod först inte att det var en miljonvinst han hade skrapat fram. Han såg nollorna på det sista beloppet och tänkte att det skulle bli 100 000 kronor, för han hade inte sett de två miljonbeloppen som han redan hade skrapat. Men när han väl insåg att det blev en högvinst kom lyckan.

– Det känns helt underbart, sa Benny efter att han lämnat studion och fått krama om hustrun som stod i kulisserna och och jublade av glädje.

Han hade en tydlig plan. Lott nummer 15 skulle han välja, för det var det nummer han hade valt på lotten som tog honom till TV-studion. Numret valde han eftersom hustrun fyller år den femtonde.

– Så det numret har jag med mig hela tiden.

Benny Larsson äger en bilverkstad och har ett stort båtintresse. Han planerar därför att köpa en ny motorbåt. Dessutom planerar de för en resa tillsammans med vännerna.

– Troligtvis blir det Karibien. Vi har varit där ett par gånger, men vi får se var vi hamnar. Dessutom ska barnen få sin del också, berättade Benny.

Och fortsätta skrapa Triss kommer han självklart göra. Redan innan han åkte till TV-studion i morse skrapade han en lott på mobilen.

– Lott nummer 15 var med också i morse när jag skrapade.

Och telefonen fylldes snabbt med gratulationer.

– Jag har en kompis som sitter på hotellet och han har redan korkat upp, det kan jag lova, skrattade Benny.

Den vinstbringande lotten skrapade Benny på Svenska Spels hemsida via telefonen.

Vid frågor, vänligen kontakta:
Magnus Fridell, Kommunikatör, Svenska Spel tel. 073-506 21 74