Barnfamilj i Knivsta kan köpa drömbostad efter miljovinst på Lotto

Ett Lottospel via mobilen, för 18 kronor, slutade med sju rätt på en av de tre raderna och vinstsumman 1 032 541 kronor. Lördagens miljonrad var inlämnad av en kvinna i 30-årsåldern boendes i Knivsta.

Sent på lördagskvällen fick, Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson, tag på den strålande glada kvinnan och kunde gratulera till miljonvinsten:

– Hahaha hej! Det här är helt otroligt! Det är första gången vi tittar på Lottodragningen och så får vi sju rätt och vinner en miljon. Något sådant här tror man inte ska hända, men så händer det.

– Det här är helt galet och hela familjen är uppspelta och jätteglada. Vi har redan sagt att det här är världens bästa lördag, haha!

– För ett halvår sedan bytte vi till tre rader som byggde på födelsedagar, turnummer och andra siffror som betyder något för oss. Raden vi vann på är en blandning.

– Den här vinsten gör att vi äntligen kan titta på ny bostad och ha till en bra insats. En fantastisk känsla då man tidigare bara drömt om att det. Som, sagt det här är världens bästa lördag, haha!

Den nyblivna miljonvinnarfamiljen i Knivsta önskar vara anonym.

Miljonärsfabriken Lotto fortsätter att leverera miljonvinster varje vecka hitills under 2017.

Rätt rad Lotto 2 – lördag 18/3-17: 3-4-6-12-13-22-32

 

Vid frågor, vänligen kontakta: Pierre Jonsson, vinnarambassadör Svenska Spel, 070-663 85 85