Miljonvinst på Triss glänste på Idrottsgalan i Globen

Under middagen som äger rum innan den direktsända Idrottsgalan i Globen, skrapades det Triss Månadsklöver på scenen.
Då klev 56-åriga Ann-Sofie Johansson från Malmberget upp på scenen. Vinsten landade på 15 000 kronor i månaden de kommande 10 åren.
– Nu blir det guldkant på tillvaron, både för mig och för mina nära och kära, sa hon.

Ann-Sofie tog med sig sambon Bert-Ove och 20-åriga dottern Emma till Stockholm och Globen. De bjöds på tjusig middag i Globen och i samma veva fick Ann-Sofie gå upp på ”tv-scenen” och skrapa fram familjens framtid.
– Jag har ju inga speciella idrottsidoler själv, men det finns så väldigt många duktiga idrottare där ute, till exempel Ingemar Stenmark och Björn Borg. Även om mitt hjärta nuförtiden mest klappar för våra norrbottniska stjärnor som Markus Hellner och Charlotte Kalla med flera.

Däremot är sambon lite mer idrottsintresserad, och han har själv tre individuella SM-guld och en femtondeplats i junior-EM, i grenen gevärsskytte. Även dottern är aktiv inom luftgevärsskytte och har som bästa placering en fjärde plats i damjunior-SM.

Till vardags arbetar Ann-Sofie som administratör i en kommunal förvaltning. När hon inte arbetar, eller är i Globen och skrapar Triss, gillar hon att vara ute i naturen, umgås med nära och kära eller pyssla hemma i huset.

Vinsten kommer att gå både till nytta och nöje för hela familjen.

Den vinstrika lotten med tre klöversymboler var inhandlad hos Stora Coop i Gällivare.

För mer information, kontakta vinnarambassadör Pierre Jonsson på 070-663 85 85.