Årets första Eurojackpotmiljonär – rörd och ovetandes Trosabo

I fredags fick en rad i Sverige fem rätt på Eurojackpot vilket resulterade i en vinst på drygt 1,3 miljoner kronor. Spelet var inlämnat av en Trosabo och Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson har nu kunnat gratulera årets första Eurojackpotmiljonär:

– Det här var inte så dumt! Nu blir jag tårögd och samtidigt rörd över detta, utbrast Trosabon.

– Vilken grej det här är! Jag brukar aldrig rätta själv, utan kollar bara upp hur det går när det är dags att förnya. Min Eurojackpotrad byter jag aldrig nummer på och det var ju tur det, haha! Jag brukar spela Lotto också, men totalt har det aldrig blivit mer än lite småvinster. Vinnaren fortsatte:

– Den här gången var jag förbi ICA Supermarket i Vagnhärad för att handla, när jag lämnade in raden. Sa du att jag vunnit 1 322 928 kronor?! Det är verkligen otroligt och vilken start på 2017!

– Nu får jag lite att tänka på, men det är bara positivt. Mina första tankar är att jag kommer dela med mig inom familjen. Men hur mycket pengar det kommer handla om vet jag inte här och nu. Jag är fortfarande lite småchockad över att du ringer och gratulerar till vinsten.

– Nej, nu ska jag berätta för min fru och sedan får vi fira det här på ett bra sätt, avslutade den nyblivne miljonvinnaren som är pensionär och önskar vara anonym.

Rätt rad Eurojackpot med 5 ordinarie rätt, 6/1 2017: 7, 14, 23, 27, 35

För mer information, vänligen kontakta: Vinnarambassadör, Pierre Jonsson, Svenska Spel, 070-663 85 85