Det blev tre nya miljonvinster på Lotto efter kvällens dragning.

Ännu en miljonvinst på Lotto till Skåne

Återigen har Miljonärsfabriken Lotto varit igång och gjort svenska spelare till miljonärer. Till  kvällens dragning hade en spelare i Malmö lämnat in ett spel via Svenska Spels hemsida som innehöll en rad med samtliga sju rätt på Lotto 1. Vinsten blev hela 4 181 767 kronor.

Hittills i år har Lotto resulterat i 48 miljonvinster. I kväll kom den 49:e när det stod klart att en rad, som en Malmöspelare lämnat in via svenskaspel.se, hade samtliga sju nummer rätt. Det är den 24:e miljonvinsten i Skåne i år.

– Vilken härlig helg det har varit än så länge! I går två högvinster på Eurojackpot, och i kväll nästan 4,2 miljoner på Lotto. Jag ska genast slänga mig på telefonen för att se om jag får tag på den person som lämnat in det vinnande spelet, säger Svenska Spels Vinnarambassadör Pierre Jonsson och fortsätter:

– Men vad är det med Skåne? Vi har hela våren förundrats över att det blir så många miljonvinster där nere i söder, och nu är det ännu en! I snitt har drygt en skåning i veckan blivit miljonär på något av våra spel. Man skulle kanske flytta dit?

Vi återkommer med mer information så snart vi fått tag på den som lämnat in det vinnande spelet.

Rätt rad Lotto 1 lördag 3 juni 2017: 3-8-14-15-16-26-33

Tilläggsnummer: 5-18-29-35

Vid frågor, vänligen kontakta:

Pierre Jonsson, Vinnarambassadör Svenska Spel, tel. 070-663 85 85
eller
Magnus Fridell, Vinnarkommunikatör Svenska Spel, tel. 073-506 21 74