Angelica Bengtsson jagar Lottomiljonärer i Östersund och Stockholm

Lördagskvällens Lottodragning resulterade i två nya miljonvinster när två inlämnade rader hade alla sju rätt på Lotto 1. Vinstvärdet landade på drygt tre miljoner kronor. Vinnarna, som finns i Östersund och Stockholm, väntar nu samtal från Svenska Spel Turs sommarjobbande vinnarkommunikatör, stavhopperskan Angelica Bengtsson.

Efter att ingen lyckades pricka in sju rätt vid onsdagens Lottodragning låg potten på cirka sex miljoner kronor inför kvällens dragning, och då två inlämnade rader stämde överens med de sju nummer som maskinen lottade fram blev det nu två ordentliga vinster värda 3 017 567 kronor vardera. Den ena vinstraden fanns med på ett spel inlämnat hos Gulf Brunflo i Östersunds kommun medan den andra hade lämnats in via Svenska Spel Turs hemsida av en spelare i Stockholm.

Svenska Spel Turs sommarjobbande vinnarkommunikatör Angelica Bengtsson har nu den angenäma uppgiften att ringa till de som lämnat in vinstraderna.

– Oj vad kul det ska bli! Förra veckan gjorde jag mitt första miljonvinstsamtal och känslan i det har jag levt på hela veckan, så det ska bli riktigt kul att återigen få sätta sig vid telefonen och lämna glada vinstbesked, säger Angelica Bengtsson, till vardags en av världens bästa stavhopperskor och fortsätter:

– Förra veckan var jag riktigt nervös inför samtalet, och visst finns nervositeten kvar, men samtidigt ska det bli så otroligt roligt att ta del av vinnarnas reaktioner och också höra om de direkt kan planera för vad de vill göra för vinstpengarna.

Hon passar också på att påminna om att alla de som inte lyckades pricka in sju rätt och ta hem en miljonvinst i kväll får en ny chans om precis en vecka, då 20 extra miljonärer dras i Andra chansen.

– Tänk, då blir det 20 nya miljonärer på en kväll! Jag och mina kollegor kommer sitta som klistrade vid telefonerna för att ringa och ge härliga vinstbesked lagom till midsommar. Men först ska jag alltså ringa kvällens vinnare, och det ska bli så kul!

Mer information om vinsterna kommer när vinnarna är kontaktade.

Rätt rad Lotto 1 lördag 13 juni 2019: 2 13 14 17 25 29 31
Tilläggsnummer: 11 23 28 32