Ändrad taktik gav miljonvinst på Lotto för Helsingborgare

Onsdagens Lottodragning fortsatte leverera mijonvinster över Skånetrakten då en vinst på dryga miljonen gick till Helsingborg. Det var ett byte av Lottosystem som gjorde att en trogen Lottospelare äntligen fick kalla sig Lottomiljonär.

Ett Lottosystem för 48 kronor med åtta nummer inlämnat online gav en totalvinst på 1 021 819 kronor och det var en mycket glad vinnare Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson fick tag på sent under torsdagskvällen.

– Man tackar för gratulationerna, det här var inte så dumt! Det var extra skönt att man dessutom var ensam om sju rätt så att man äntligen fick känna känslan av att vara Lottomiljonär, haha!

Den nyblivna Lottomiljonären är en trogen Lottospelare men det var alltså ett byte av taktik som resulterade i storvinsten på Lotto 2.

– Efter att ha spelat på Lotto sedan 1980 och vunnit 20 000 kronor som mest på Joker, bytte jag nyligen Lottotaktik. När jag rättat mitt Lottosystem genom åren har det ofta varit ett nummer ifrån vinnarsiffrorna. Därför satte jag ihop ett system till, som bygger på Lottosiffrorna bredvid mina vanliga nummer. Man kan säga att det blev succé.

Vinnaren på Helsingborg hade även en klar taktik gällande vart vinsten skulle gå.

– Den här vinsten kommer sätta guldkant på tillvaron för en pensionär och hans fru nere i Skåne. Eftersom jag spelar mycket golf och vi talat om att någon gång resa till Hawaii och spela är saken klar. Business class och ett par veckor på finare banor är en given investering efter den här vinsten. Härligt!

Den nyblivna miljonvinnaren i Helsingborg, som är den sjunde miljonvinnaren på tio dagar, önskar vara anonym.

 

 

 

Vid frågor, vänligen kontakta:

Pierre Jonsson, vinnarambassadör, Svenska Spel tel. 070-663 85 85