Agneta från Filipstad skrapade fram 100 000 i direktsändning

Agneta Ståhlberg från Filipstad var dagens Trissvinnare och i direktsändning från TV4-studion skrapade hon fram 100 000 skattefria kronor. ”Ska jag göra som Skavlan och slänga den”, frågade hon innan hon kastade iväg lotten till programledarnas stora förtjusning.

70-åriga Agneta är pensionär men fortsätter jobba lite då och då som fotvårdsterapeut. Trissvinsten till trots så kommer Agneta fortsätta jobba så länge hon tycker att det är så pass roligt som hon gör idag.

– Det är ett väldigt trevligt jobb jag har och jag ska fortsätta jobba, det blir som vanligt.

Efter sändningen kunde Agneta pusta ut medans mobilen vibrerade av glada tillrop.

– Det känns jättebra, skönt att det är över, skrattade hon efter sändningens slut.

Det var en glad Trissvinnare som såg fram emot att kunna lyxa till det framöver men hon hade ingen brådska att använda upp vinsten.

– Du, den får sitta där ett tag. Jag gör inget stort nu utan jag tar det lugnt i början. Det blir kanske någon resa framöver.

Innan Agneta började hemfärden mot Filipstad skojade hon om att hon kanske var tillbaka i TV4-studion snart igen med vinstlotten hon hade i plånboken.

– Nu ska vi fira med en lunch på stan och sen ska jag se till att lösa in min Trisslott också. Jag köpte nån för ett tag sedan och har vunnit på flera så jag fortsätter lösa in dem. Det är en 60 kronors-vinst nu men vi kanske ses igen, jag borde kanske inte checka ut från hotellet, skrattade den glada Trissvinnaren.

 

 

 

 

 

Vid frågor, vänligen kontakta:

Johanna Alba, kommunikatör, Svenska Spel tel. 070-245 76 63