69-åriga Marianne vann på Triss – åker till Hawaii med väninnan

Marianne Oomen från Göteborg skrapade på lördagsmorgonen fram 100 000 skattefria kronor och nu bär det av till värmen med bästa vänninnan.

– Vi ska till Hawaii, skrattade Marianne innan TV-sändningen och tittade över på väninnan Ulla som följt med till Stockholm och Tv4-studion.

De två vännerna har känt varandra sedan barnsben och brukar resa en del tillsammans så när Marianne skrapade fram tre TV-apparater kom tankarna om en ny resa ganska snabbt. Lotten som tog dem till direktsändningen av TV-skrapet köptes på Direkten på Mölndalsvägen i Göteborg när Marianne fick rycka in som hundvakt.

– Jag skulle ut till sonen och rasta hunden så jag köpte en lott på vägen så att jag skulle ha något att göra. Så när jag blötlagde hundens mat så skrapade jag lotten.

Efter samtal med Svenska Spel för att säkerställa att det verkligen var tre TV-apparater hon såg ringde Marianne till väninnan Ulla.

– Du ska till Stockholm, skrattade hon gott innan hon förklarade varför.

Det utbrast jubel bakom kulisserna på TV4 när Marianne, i direktsändningen, avslöjade att hon skulle åka med sin väninna till Hawaii för vinstpengarna. Efteråt kunde en nervös Trisskrapare andas ut.

– Skönt att det är över, jag hann bli så nervös.

Väninnan Ulla höll med om att det blev nervöst på slutet men när de två kunde andas ut efter sändningen kollade dem glatt på varandra och sa gemensamt;

– Hawaii!

Vid frågor, vänligen kontakta:

Johanna Alba, vinnarkommunikatör, Svenska Spel tel. 070-245 76 63