Två miljonvinster på Måltipset efter storkross av Arsenal

Mitt under finalen av Melodifestivalen föll två miljonvinster på Måltipset ut till Stenungsund respektive Norrköping. Efter att Arsenal krossade Lincoln i FA-cupen med 5-0 och tog sig in bland en av de åtta mest målrika matcherna blev de två miljonraderna värda dryga 2,2 miljoner kronor. – Vi har många vinnare i vårt avlånga land ikväll, säger Svenska Spels vinnarambassadören Pierre Jonsson.

På Måltipset gäller det att pricka in de 8 mest målrika matcherna av totalt 30 och när kvällens omgång var färdigspelad stod det klart att Sverige hade två vinstrader. Potten stod i dryga 4,5 miljoner inför lördagens drabbningar och två rader inlämnade på Snusboa i Stenungsund respektive Lindenkiosken i Norrköping delade på vinstpotten och fick 2 263 338 kronor vardera.

Det blev stor dramatik på slutet då det inför FA-cup mötet mellan Arsenal och Lincoln inte fanns någon rad med åtta rätt. Men efter Arsenals storkross med hela 5-0 hade Måltipset alltså två nya miljonvinster på lördagen.

– Det var starkt att manövrera sig bland dagens omgångar och kvällens vinnare har ju verkligen Arsenal att tacka för vinsten, säger Pierre Jonsson.

För de två tursamma spelkortsinnehavarna väntar nu gratulationssamtal från vinnarambassadören Pierre som hoppas få tag på vinnarna mitt under Melodifestivalfebern.

– Det blir spännande att se om jag möts av skönsång på andra sidan luren, avslutar Pierre Jonsson innan han försöker få tag på kvällens Måltipsetvinnare.

Vi återkommer med mer information om vinnarna.

 

Resultat Måltipset

Vecka 10 2017

 

Matcher Matchresultat
1 Arsenal – Lincoln 5 – 0
2 Bournemouth – West Ham 3 – 2
10 Newcastle – Fulham 1 – 3
11 Norwich – Blackburn 2 – 2
19 Fleetwood T – Bolton 2 – 4
20 Gillingham – Scunthorpe 3 – 2
24 Port Vale – Swindon 3 – 2
27 Colchester – Portsmouth 0 – 4

 

 

Vid frågor, vänligen kontakta:

Pierre Jonsson, vinnarambassadör, Svenska Spel tel. 070-663 85 85