Rörmokare från Nacka satte miljonvinst på Eurojackpot

Sent i fredagskväll stod det klart att Eurojackpotdragningen i Finland resulterat i tre rader med fem rätt ute i Europa. En av dessa var inlämnad på Ektorps Tobak i Nacka utanför Stockholm och vinstvärdet blev 1 957 950 kronor.
– Wow, nu blev jag helt matt! Du ska veta hur skönt det här känns för en gammal rörmokare. Fy tusan vilket underbart samtal, sa den glada miljonären då vinnarambassadör Pierre Jonsson fick fatt i honom.

Men samtalet inleddes allt annat än glatt. Pierre Jonsson fick länge försöka övertyga vinnaren om att inte lägga på luren i örat på honom.
– Vad vill du då? Jag kommer inte köpa eller beställa något även om du ringer från Svenska Spel.

Då Pierre fått vinnaren att förstå vad han hade för ärende, mjuknade han något.
– Det är så jädra många som ringer och ska sälja saker hela tiden. Men nu när du sagt vad du vill, så höjs pulsen, säger mannen, som är i 60-årsåldern.
– Jag är jätteledsen för att du fick en sur och grinig gubben som svarade, nu är du välkommen över så tar vi och firar detta, haha!

Miljonraden fanns med på ett spelkvitto med fyra enkelrader och en hundralapp som insats.
– Jag rättar aldrig utan kollar om det blivit något när det är dags att förnya mina rader.
– Men vadå fem rätt? Vad betyder det? Det här är ju helt sjukt, 1,9 miljoner kronor! Tjohoooo! Vilken grej!
– Den här vinsten betyder så enormt mycket ekonomiskt och även personligt. Först och främst löser den mycket om man ser till själva ekonomin, men den riktig höjdaren är självförtroendet. Nu kom vinsten som jag alltid väntat på. Så jädra härligt!

Den nyblivna Eurojackpotmiljonären önskar vara anonym.

Vinnarens rad på Eurojackpot – fredag 21/1-17: 5-23-25-35-40

För mer information, kontakta Pierre Jonsson på 070-663 85 85.