Pierre från Varberg satsade tio kronor på fyra hästar – vann 150 000 kronor

Under lördagen lyckades Pierre från Varberg sätta ett av helgens galnaste spel. Till travtävlingarna på Jägersro plockade han ut en fyrling. En näst intill omöjlig fyrling trodde han, men med tio kronor i insats vann han nästan 150 000 kronor.  

Varbergsbon plockade ut vinnare i fyra lopp, Glimma Blixten (26,00), Pacific Face (10,25), Cargo Door (4,00) och Taxi Out (13,25) till totaloddset 14 124,5.

– Den ringa insatsen visar att jag knappt trodde på spelet själv, berättar storvinnaren.

Spelet satte han ihop efter ett speltips från travexperten Matteus Lillieborg.

– Matteus plockade ut Glimma Blixten och Taxi Out som spikar i sitt system. Så jag tog de tipsen och adderade med Pacific Face och Cargo Door som var egen analys och extra krydda. Pacific Face i det här sammanhanget med långlopp är väldigt uthållig och stark. Cargo Door tog jag med för att gå emot Björn Goops storfavorit.

Högoddsaren Glimma Blixten började med att vinna sitt lopp, Pacific Face och Cargo Door likaså. Helt plötsligt var det galna spelet nära storvinst.

– Taxi Out var kvar för storvinsten, hästen hade inte vunnit ett lopp på 40 starter. Loppet startade bra men Adrian Kolgjini kom upp i ledning, men galopperade. Inpå upploppet låg Taxi Out i ledning, då kom häst nummer tolv i bra fart men galopperar också. Taxi Out blev först i mål, då skrek jag högt framför tv: n. Det finns ju inte, Taxi Out hade ju förlorat loppet två gånger.

Det omöjliga spelet för tio kronor med 14 124,5 i odds var i mål, vinst 141 245 kronor.

– Men jag hade också spelat Glimma Blixten Cargo Door som en dubbel, 82 kronor insats blev 28 149 kronor i vinst.

Totalt 169 394 kronor drog alltså Pierre in på sina två spel.

– Jag ringde min hästtokiga chef och berättade vad som hänt, min bästa spelkompis ringde och sa ”det var det sjukaste jag sett”. Jag tror nog aldrig jag får uppleva något sånt här igen.

Lördagen spenderades sen i delvis chock med familjen.

– Vi firade med lite extra god mat och bara hade det bra, avslutar Pierre från Varberg.

Vid frågor, vänligen kontakta:
Victor Kalda, PR-projektledare, Svenska Spel Sport & Casino tel. 076-129 62 84