Malmöbo vann miljonvinst på Oddset med otroliga resultat och magkänsla

I onsdags bjöd Champions League på två rejäla målfester då Arsenal blev pulveriserade med 5-1 i Bayern och Real Madrid bemästrade Napoli med 3-1. Samtidigt var Adam Rooney, med sitt hattrick, en stark bidragande orsak till att Aberdeen krossade Motherwell med otroliga 7-2 i den skotska första divisionen – allt detta gjorde att en inlämnad kupong på Bomben 2 i Malmö fick slutoddset 1 157 787 gånger pengarna.

Svenska Spels vinnarambassadör, Pierre Jonsson, har nu fått tag på vinnaren som lämnat in sitt miljonspel med den otroliga målkombinationen via svenskaspel.se och det visade sig då att mannen haft turen på sin sida tidigare och dessutom varit mycket nära att missa de rätta resultaten:

– Hej Jonsson, kul att du ringer! Jag kan bara säga att turen var på min sida igår och att det till slut handlade om magkänslan. Det är helt otroligt!

– Efter att ha vunnit en större summa på tipset nyligen bestämde jag mig för att fokusera på Bomben när Champions League var tillbaka.

Han fortsatte:

– Fem minuter innan jag skulle lämna in kom känslan av att Bayern skulle göra fem mål och är det något fotbollsland där lagen kan göra sju mål så är det Skottland. Därför tog jag med dessa två och då kostade systemet en hel del mer än jag tänkt. Samtidigt som jag alltid lyssnar på vad magen säger.

– Men det är helt sjukt att det blir just 5-1 och 7-2 i de matcher där känslan fick avgöra. Givetvis var det mycket tur bakom vinsten, det var helt enkelt min kväll, haha!

– Jag är oerhört tacksam och nu kan det bli tal om nytt boende och lite festligheter till helgen. Jag älskar fotboll, avslutar miljonvinnaren i Malmö, som är 40-årsåldern och önskar vara anonym.

Rätt rad Bomben 2, 15/2 – 2017:

B. München – Arsenal 5 – 1
Real Madrid – Napoli 3 – 1
Aberdeen – Motherwell 7 – 2

Odds: 1 157 787 

Vid frågor, vänligen kontakta: Pierre Jonsson, vinnarambassadör Svenska Spel, 070-663 85 85