Leicester spelade hem Måltipsmiljon till supporter i Skåne

Världen är ibland liten, som bekant. Förra veckan blev en Leicestersupporter i Norrköping miljonär på Måltipset. På lördagen gjorde de regerande Premier Leaguemästarna inte bara alla fans glada med sin 3-2-seger borta mot West Ham, utan en i Skåne speciellt mycket.

I och med deras målrika trepoängare tog sig matchen även in på helgens rätta Måltipsrad. En vinnare med åtta rätt hade lämnat in sitt Måltipsspel för 30 kronor på Willys i Kristianstad.

När Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson, vid lunchtid på söndagen, fick tag på vinnaren stod det klart att Leicester stått för en triumf över det vanliga:

– Jag håller på Leicester och de inte bara vinner den viktiga matchen mot West Ham utan kommer med på den Måltipsrad som gör att jag vinner en miljon. Det är underbart!

– Men jag satte inte ihop systemet själv, utan jag köpte som vanligt en Lördagsgodis, ett färdigtippat spelpaket via terminalen. Då blev det terminalen och Xperten som fick göra jobbet.

– Det blev lite småchockat när jag skulle rätta på nätet och det stod att man vunnit en högvinst. Vad är det tänkte jag? Man har ju inte varit i närheten tidigare, haha!

– Efter diverse dubbelkollande var det bara att konstatera att turen varit på min sida och som sagt Leicester varit på min sida. Foxes är på gång nu och kommer klara sig kvar i Premier League, samtidigt som de är topp 8 i Europa och jag blir miljonär. Härligt!

– Nu kommer en del av vinstpengarna gå till fotbollsresor och upplevelser med familjen. Man kan inte annat än vara jättenöjd.

 

De nyblivna miljonvinnaren i Kristianstad, som är i 45-årsåldern, önskar vara anonym.

 

 

Matcher Matchresultat
6 West Ham – Leicester 2 – 3
8 Burton Albion – Brentford 3 – 5
9 Cardiff – Ipswich 3 – 1
10 Fulham – Wolverhampton 1 – 3
14 Queens PR – Rotherham 5 – 1
23 Rochdale – Gillingham 4 – 1
25 Southend – Walsall 3 – 2
27 Leyton Orient – Doncaster 1 – 4

 

Vid frågor, vänligen kontakta: Pierre Jonsson, vinnarambassadör Svenska Spel, 070-663 85 85