Hemmaseger på lördag – LIAMOO är storfavorit i Göteborg

Artisterna i Melodifestivalens andra deltävling har sjungit upp. Scenen är redo. Men redan nu kan oddssättarna på Svenska Spel presentera storfavoriten. Det blir hemmahoppet LIAMOO som går direkt till final och får fira på Avenyn. 

Schlageryran har slagt till i Göteborg och i morgon fylls Scandinavium av entusiastiska Mello-fans. Enligt färska odds från Svenska Spel blir det göteborgaren LIAMOO som får flest röster och en enkelbiljett till finalen på Friends Arena i Solna i mars, tätt följd av Samir & Viktor och nykomligen Margaret på bronsplats. En hundring på favoriten ger 118 kr tillbaka.

För den våghalsige finns istället chansen till storvinst genom den tippade jumbon Stiko Per Larsson som ger hela 45 gånger pengarna vid ett finalavancemang. Kom igen Göteborg – nu kör vi!

– Melodifestivalen är Sveriges största tv- och underhållningsevenemang och engagerar otroligt många människor varje vecka. Självklart är detta något vi vill erbjuda våra kunder möjligheten att spela på under trygga former, säger Per Carlander, chef för spelsäkerhet på Svenska Spel.

Oddsen för en finalplats i Melodifestivalens deltävling 2 – Göteborg

Artist Odds
LIAMOO 1,18
Samir & Viktor 1,90
Margaret 2,65
Jonas Gardell 4,40
Mimi Werner 5,30
Ida Redig 23,00
Stiko Per Larsson 45,00

Här hittar ni alla Melodifestivalodds från Svenska Spel.

Vid frågor, vänligen kontakta:
Hanna Radtke Bergström, pressinformatör, Svenska Spel tel. 073-655 16 81.