Arsenal fixade miljonvinst till Leicestersupporter i Norrköping

Lördagens Måltipsetomgång resulterade i två rätta rader och en vinst på drygt 2,2 miljoner vardera. En av raderna var inlämnad i Norrköping av en Leicestersupporter som hade Arsenals fem mål mot Lincoln att tacka för miljonvinsten.

Inför lördagens avslutande match på Måltipset var det ingen som hade åtta rätt på Måltipset och förutsättningarna för en miljonvinst var glasklara, det behövde bli minst fyra mål i FA-cupmötet mellan Arsenal och Lincoln. För Leicestersupportern från Norrköping, som hade lämnat in sin rad på Lindenkiosken i Norrköping, innebar lördagens drama ett udda tillfälle som Arsenalsupporter.

Med 20 minuter kvar att spela stod det 3-0 till Arsenal vilket betydde en ny jackpot till efterkommande helg men när hemmaduon Sánches/Ramsey ökade på ledningen till både 4-0 och 5-0 med kvarten kvar fanns det två rader med åtta rätt. Leicestersupportern hade därmed, med lite hjälp från Arsenal, en vinstrad med värde av 2 263 338 kronor.

Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson fick under måndagseftermiddagen tag på Norrköpingsvinnaren som tackade Arsenal för hjälpen.

– Det här känns så jädra bra! Det var svettigt in i det sista och man får väl tacka Arsenal för målkalaset som ledde till miljonvinsten, även om jag håller på Leicester. Måltipset såg svårtippat ut på förhand och jag tog helt enkelt hjälp av terminalen och Xperten. Det är lugnt när 15 kronor i insats blev en vinst på 2,2 miljoner.

Arsenalkross till trots, för vinstpengarna blir det eventuellt en resa till det riktiga favoritlaget.

– Nu ska jag bara ta det lugnt och ta ledigt från jobbet ett par dagar. För en heltidsarbetande man i 55-årsåldern är det här ett bra tillskott i kassan. Det kan bli så att jag åker och tittar på mitt Leicester i Champions League, för jag tror vi är på gång och kan vinna hela turneringen. Haha, det är jätteroligt!

Den nyblivna miljonvinnaren i Norrköping önskar vara anonym.

Rätt rad Måltipset – lördag 11/3-17:

Matcher Matchresultat
1 Arsenal – Lincoln 5 – 0
2 Bournemouth – West Ham 3 – 2
10 Newcastle – Fulham 1 – 3
11 Norwich – Blackburn 2 – 2
19 Fleetwood T – Bolton 2 – 4
20 Gillingham – Scunthorpe 3 – 2
24 Port Vale – Swindon 3 – 2
27 Colchester – Portsmouth 0 – 4

 

Vid frågor, vänligen kontakta:

Pierre Jonsson, vinnarambassadör, Svenska Spel tel. 070-663 85 85