VM-hjältarnas guldlunch hos huvudsponsor Svenska Spel

Guldglädje. Sveriges Mika Zibanejad firar VM-guldet i Kungsträdgården i Stockholm, dagen efter finalen i ishockey-VM. Det är femte gången som Sverige tar guld med Svenska Spel som huvudsponsor.

 

Sverige är världsmästare i ishockey! Det är femte gången som Sverige tar VM-guld med Svenska Spel som huvudsponsor, ett samarbete som startade för över 20 år sedan. 

Tre Kronors första stopp på svensk mark efter straffrysaren mot Schweiz i Köpenhamn var Svenska Spels kontor i Solna. Där laddade guldhjältarna om med en energirik lunch på pannbiff och potatismos innan de hoppade på bussen för att möta folkets hyllningar i Kungsträdgården. Det fanns också tid för en stunds mingel med kaffe och tårta med Svenska Spel-medarbetare.

– Som svensk hockeys huvudsponsor var vi såklart väldigt glada att de ville komma hit till oss. Tanken är att öka engagemanget kring vår sponsring och bidra till medarbetarstolthet så förhoppningsvis var det uppskattat, säger Mats Einarsson, projektledare Sponsring, på Svenska Spel.

Powerlunch. Guldmedaljörernas första stopp på svensk mark var Svenska Spels kontor i Solna, där de åt lunch och intervjuades på scen.

Hedersplats. VM-bucklan fick så klart en hedersplats på bordet, och en hel del fotoblixtar riktade mot sig.

Taggade. Guldgänget laddade inför att möta publikhavet i Kungsträdgården, med en god lunch hos Svenska Spel.