Svenska Spel publicerar årsredovisning för 2018

Svenska Spels årsredovisning finns från och med i dag tillgänglig på koncernens hemsida. Rapporteringen består av en omfattande pdf-version, samt en digital sammanfattning med filmad kommentar från vd och koncernchef Patrik Hofbauer.

Årsredovisningen 2018, https://om.svenskaspel.se/bolagsstyrning/finansiell-information/, innehåller bland annat verksamhetsbeskrivning, hållbarhetsredovisning, finansiell information och bolagsstyrning. Den går att ladda ner i pdf-format. Den digitala sammanfattningen lyfter fördjupande grafik, filmer och prioriterade områden som bidragit till framstegen under året. Den innehåller också en filmad vd-kommentar.

– 2018 blev ett år med stark digital tillväxt för Svenska Spel. Totalt ökade nettospelintäkterna online med 20 procent, något som bidrog till ett koncernresultat på drygt 4,5 miljarder kronor. Året präglades också av förberedelser inför den nya spelmarknaden och en historisk uppdelning av spelverksamheten i tre separata affärsområden, säger vd och koncernchef Patrik Hofbauer.

 

För mer information kontakta:

Hanna Radtke Bergström, pressinformatör, Svenska Spel, mobil 073-655 16 81.