Svenska Spel höjer temperaturen på SM-finalerna i bandy

Svenska Spel har hög närvaro vid SM-finalerna i bandy. Som huvudsponsor till Svenska Bandyförbundet kommer Svenska Spel vara på plats på Studenternas IP i Uppsala redan på torsdagen då allmänheten kan testa finalisen i samarrangemang med Svenska Bandyförbundets Skridskokul.
– Skridskokul är ett projekt som Svenska Spel står bakom och som syftar till att få barn och unga att upptäcka hur roligt det är att åka skridskor. I förlängningen hoppas vi givetvis på att man tar steget över och även testar organiserad bandy, säger Stina Packalén, sponsringsansvarig på Svenska Spel.

Under finalhelgen har Svenska Spel en större eventyta med roliga sportaktiviteter som främjar hälsa hos vuxna och barn genom Svenska Spels projekt Framåt för fler i rörelse. Dessutom upprepas fjolårets succé – med att få tävla sig till ”Gräddhyllan”, Studenternas bästa sittplatser med full service – upprepas.
– Genom att jobba strategiskt med social medier har vi lyckats bygga upp intresset för finalerna, säger Stina Packalén som vill rikta ett speciellt tack till IK Tellus:
– Det är andra året vi jobbar med IK Tellus inför finalerna. De är helt fantastiska. De delar helt våra värderingar att idrott ska vara inkluderande och öppen för alla oavsett förutsättningar.

Finalerna spelas 23 mars. I damfinalen gör Västerås SK och Skutskärs IF upp om guldet. Herrfinalen spelas mellan Västerås SK och Villa Lidköping BK.