Silly Season-bomb: Caroline Seger klar för Svenska Spel

Svenska Spel bekräftar ett låneavtal med Svenska Fotbollförbundet. Svenska fotbollslandslagets lagkapten Caroline Seger ansluter till Svenska Spel Turs vinnarteam redan under försäsongen. Låneavtalet sträcker sig över februari och mars och innebär att Seger kommer att gratulera miljonvinnare på nummerspel och lotter.  

– Det är ett drömuppdrag. Tänk att redan under försäsongen få omge mig med en massa vinnare. Det ska bli härligt att gratta och ta del av alla vinnares glädje och drömmar. Det blir den perfekta starten på ett annars segervisst år, förklarar Caroline Seger, lagkapten svenska fotbollslandslaget. 

– Jag går som alltid in med inställningen att göra ett kanonjobb och det känns enormt bra att kunna ge vinnare så fantastiska besked. Här finns det nämligen en hel del rutin, jag vet hur det känns att vinna, fortsätter Caroline Seger. 

– Seger är en drömvärvning! Hon är en driven lagspelare och en lagkapten som är omtyckt av hela svenska folket. Med meriter som en av de största inom svensk fotboll, en folkkär världsstjärna och med det efternamnet är hon perfekt för att gratulera våra miljonvinnare, berättar Patrik Hofbauer, vd och koncernchef på Svenska Spel. 

Med Angelica Bengtsson blev fjolåret ett rekordår med 370 miljonvinnare
Fjolåret blev ett segervisst år för Svenska Spel Turs kunder. Stavhopparen Angelica Bengtsson blev en viktig del av vinnarkommunikatörsteamet och bidrog till att Svenska Spel Tur nådde sin högsta höjd någonsin med 1,6 miljarder kronor fördelade på 370 miljonvinster. Även 2021 har börjat starkt när fem Jönköpingsbor delade på 139 miljoner kronor efter att ha lyckats pricka in högsta vinsten på Eurojackpot (22 januari).

Caroline Segers efterlängtade debut sker lördagen den 6 februari i anslutning till Lottodragningen.