Peter ”Foppa” Forsberg och Svenska Spel avslutar samarbetet

Visby 12 januari 2017

Svenska Spel och hockeylegenden Peter ”Foppa” Forsberg avslutar sitt samarbete. Peter ”Foppa” Forsberg har under sex års tid fungerat som Svenska Spels ambassadör för olika satsningar inom sport- och spelansvarsområdet.

– Svenska Spel vill tacka Peter Forsberg för ett väldigt bra samarbete. Genom hans genuina intresse för idrott och ungdomsidrott har vi kunnat nå ut till en större publik än tidigare. Peter Forsberg har genom sitt professionella agerande och stora hjärta för svensk ungdomsidrott bidragit till att synliggöra och stärka Svenska Spels ungdomsidrottsatsning Gräsroten, säger Lennart Käll, VD på Svenska Spel. Peter ”Foppa” Forsberg säger så här om åren som ambassadör för Svenska Spel.

– Det har varit ett intressant uppdrag att representera Svenska Spel. Som landets största idrottssponsor bidrar Svenska Spel till att utveckla både bredd- och elitidrotten. Som ambassadör för Svenska Spel har jag också försökt förmedla de värden som både jag och Svenska Spel står för, hjärta, värme och inkludering, säger Peter Forsberg. Samarbetet avslutades formellt 31 december 2016.

För mer information kontakta:

Marie Avander, tf kommunikationsdirektör Svenska Spel 010-120 77 78

Johan Söderkvist, PR Svenska Spel 010-120 36 66