Nytt avsnitt av Road to OBOS Damallsvenskan med fjolårssexan Växjö DFF

Fjolårssexan Växjö DFF är i fokus i det nionde avsnittet av Studio Oddsets reportageserie Road To OBOS Damallsvenskan. I programmet träffar Isak Dahlin spelare och ledare som får ge sin syn på lagets möjligheter den här säsongen.

Programledaren och den tidigare Hammarbytränaren Isak Dahlin tar sig i det nionde avsnittet av Road to OBOS Damallsvenskan till Växjö och Visma Arena där fjolårssexan Växjö DFF huserar.

Isak möter Team Manager Lisa van der Hoek Karlsson, som är lite av klubbens spindel i nätet. Lisa är tredjemålvakt, sköter press, är materialare och tillförordnad sportchef.

Med huvudtränaren Maria Nilsson samtalar Isak om truppen, taktik och strategi. De pratar om lagets framtida ambitioner, vilka årets bataljer är och lagets styrkor. De tar också upp frågan om laget fått ordning på målskyttet till den här säsongen?

En av lagets stora stjärnor är Signe Holt Andersen som stod för hälften av lagets mål förra säsongen. För Isak Dahlin berättar hon om ambitioner och framtidsdrömmar, samt vad hon – vid sidan av svenskan – tränar mest på.

Isak utmanar också talangen Nellie Karlsson i nätboll. De pratar om fjolårets uppryckning och lagets förutsättningar.

Se hela avsnittet på Svenska Spel Sport & Casinos Youtubekanal.