Nytt avsnitt av Road to OBOS Damallsvenskan – Isak Dahlin besöker Djurgårdens IF

I reportageserien Road to OBOS Damallsvenskan besöker den tidigare Hammarbytränaren Isak Dahlin samtliga klubbar i OBOS Damallsvenskan för att prata om den kommande säsongen och om klubbarnas egna målsättningar. I de sjunde avsnittet besöker Isak Djurgårdens IF för att ta tempen på hur lagbygget går, vad kan vi förvänta oss för fotboll och vilka ambitioner klubben har som morot i årets OBOS Damallsvenska.

Studio Oddsets reportageserie Road to OBOS Damallsvenskan har lockat rekordstort intresse. I det sjunde avsnittet som släpps i dag står Djurgårdens IF i fokus och programledaren Isak Dahlin träffar sportchefen Jean Balawo som ger en rundtur på klubbens kansli och pratar om de kommande derbyna, att tappa en fixstjärna och att leta på andra sidan jorden efter en ny.

Huvudtränaren Pierre Fondin berättar om truppen och ambitionerna för året medan nyförvärvet Nellie Lilja berättar om hur hon ser på Stockholm, flytten och truppen. Nellie berättar också om hur hon ser på sin egen karriär och framtiden.

Isak Dahlin passar också på att utmana vänsterbacken Fanny Lång, som förra säsongen gjorde vad som blev utsett till Årets mål, i en crossbar challenge.

Se hela avsnittet på Svenska Spel Sport & Casinos Youtubekanal.