Joakim Mörnefält ny kommunikationsdirektör på Svenska Spel

Joakim Mörnefält har utsetts till ny kommunikationsdirektör på Svenska Spel. Joakim är idag Executive Director på National Geographic Society, Europe, och var dessförinnan kommunikationsdirektör på ManpowerGroup. Joakim tillträder sin nya tjänst på Svenska Spel i januari. Han kommer att ingå i koncernledningen och rapporterar direkt till vd.

–          Kommunikation är, och kommer att vara, ett av våra viktigaste prioriterade områden och jag är därför mycket glad att kunna välkomna Joakim Mörnefält till Svenska Spel. Joakims breda erfarenhet inom kommunikation, strategi, varumärke, marknadsföring och hållbarhet från marknader i förändring, kommer att vara värdefull för att synliggöra Svenska Spel och det vi står för, säger Lennart Käll, VD för Svenska Spel. 

–          Jag är oerhört glad över förtroendet och ser fram emot Sveriges mest spännande och utmanande kommunikationsjobb. Svenska Spel och spelmarknaden står inför en omreglering med nya spelregler vilket gör jobbet oerhört intressant och inspirerande, säger Joakim Mörnefält. 

Joakim har arbetat som marknads- och kommunikationschef sedan 1994, varav de senaste fyra åren som Executive Director på National Geographic Society, Europe. Dessförinnan har Joakim haft roller som kommunikationsdirektör för ManpowerGroup Sverige, Head of Global Brand Strategy and Creative på ManpowerGroup i Milwaukee, USA, marknadschef för Manpower Sverige, marknadsdirektör på Retail Parks, samt marknadschef på JC.

Lennart Käll, vd, Svenska Spel nås via Elisabeth Lennhede, presskontakt, tel. 070-087 47 49.

Joakim Mörnefält, tel. 070-6597430.

1 svara

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Joakim Mörnefält, ny kommunikationsdirektör på Svenska Spel. Pressfoto. […]

Kommentering är stängd.