Isak Dahlin gästar Linköpings FC i Road to OBOS Damallsvenskan

I det fjärde avsnittet av Studio Oddsets reportageserie Road to OBOS Damallsvenskan besöker programledaren Isak Dahlin Linköpings FC där han bland annat träffar nye tränaren Andrée Jeglertz.

Den tidigare Hammarbytränaren Isak Dahlin åker inför säsongsstarten av OBOS Damallsvenskan runt och besöker seriens alla klubbar. Han träffar personerna runt omkring lagen och pratar om utmaningar, ambitioner och tankar inför säsongen.

I det fjärde avsnittet åker Isak Dahlin till Östergötlands residensstad Linköping och fjolårsfyran Linköpings FC. Där träffar han nya tränaren Andrée Jeglertz, en av seriens mest meriterande tränare som tog fyra raka SM-guld med Umeå FC i mitten av 2000-talet. Andrée och Isak pratar om truppbygget, visioner, strategi och taktik.

I avsnittet intervjuas också Ronja Aronsson, som 13 år gammal debuterade i OBOS Damallsvenskan och därmed är den näst yngsta spelaren någonsin att debutera i den svenska högstaligan. I dag, tio år senare, spelar hon i Linköpings FC och berättar om dina drömmar om framtiden.

Rolf ”Loben” Gustavsson är lagledare och en riktig legendar. För Isak Dahlin berättar den 80-årige eldsjälen om sitt engagemang i klubben, var det kommer ifrån och vilka minnen han har från sin tid som lagets hjärta.

Se hela avsnittet på Svenska Spel Sport & Casinos Youtube-kanal.