Hur blir den nya spelmarknaden? Nytt avsnitt av podden Speleffekten

Svenska Spels Marie Loob medverkar i senaste avsnittet av podden Speleffekten där bransch och politiker diskuterar den nya spelmarknaden.

Hur blir det med konkurrenssituationen, spelansvaret och Spelinspektionens roll på den nya spelmarknaden? Det diskuterar spelbransch och politiker i ett nytt avsnitt av podden Speleffekten. En av gästerna är Svenska Spels finansdirektör och vice vd Marie Loob.

I rundabordssamtalet med spelbolag och politiker diskuteras även om bonusrestriktionen kommer att minska risken för att kunden hamnar i spelmissbruk. Och vad är det i omregleringen som inte blev som det var tänkt?

Podden Speleffekten leds av programledarna Ulrika Fjällborg och Magnus Berglund. Alla gäster i avsnittet: Henrik Armus (Spelberoendes riksförbund), Olof Lavesson (ordförande i Kulturutskottet, M), Gunilla Carlsson (vice ordförande i Kulturutskottet, S), Henrik Tjärnström (VD Kindred), Marie Loob (finansdirektör och vice vd Svenska spel), Anders Årbrandt (MD Novamedia) och Per Norman (VD MRG).

Här kan du lyssna.