De kan vinna Månadens Spel i SHE i november – vinnarens klubb tilldelas 10 000 kronor till samhällsengagerande projekt

Danska dynamiten, flippen och krysskanonen. Det är de spelsekvenser som juryn valt ut och som gör upp om utmärkelsen Månadens Spel i SHE i november. Nu är det upp till fansen att bestämma vilken sekvens som är häftigast, och vilken klubb som av Svenska Spel ska tilldelas 10 000 kronor till #viställerupp.

Tillsammans med Svensk Elithandboll låter Svenska Spel, handbollens huvudsponsor, fansen rösta fram novembers häftigaste spelsekvens i SHE. Vinnaren, som får utmärkelsen Månadens Spel, tilldelas 10 000 kronor av Svenska Spel att skänka till något av klubbens samhällsengagemang inom manifestationen #viställerupp.

Juryn, bestående av representanter från Svensk Elithandboll och Svenska Spel samt #viställerupp-ambassadören Loui Sand, har nu tagit fram tre spektakulära spelsekvenser från den gångna månadens SHE-spel.

– Förra månaden var det Skara HF:s Rikke Thorngaard som med sitt mål bakom ryggen blev fansens favorit. Hon valde att skänka 10 000 kronor till klubbens #viställerupp-projekt Handboll för alla. De sekvenser som vi i juryn valt ut den här månaden är minst lika häpnadsväckande, så det ska bli riktigt kul att se vilken fansens favorit blir, säger Loui Sand.

De tre bidragen är:

Danska Dynamiten
Spelare: Emma Navne, Lugi HF
Match: Lugi HF – Skövde HF

Flippen
Spelare: Ulrika Olsson och Elin Hansson, Skuru IK
Match: Skuru IK – Lugi HF

Krysskanonen
Spelare: Laura Jensen, IK Sävehof
Match: IK Sävehof – Skuru IK

Omröstningen pågår på SHE:s webbplats till och med måndag 30 november.

Också i Handbollsligan ska Månadens Spel röstas fram. Den omröstningen startar 4 december.

Tidigare vinnare SHE
September/oktober: Skara HF, Rikke Thorngaard

Tidigare vinnare Handbollsligan
September/oktober: IFK Skövde, Victor Ljungquist

www.she.se