Ni gör det på riktigt!

Ni gör det på riktigt!

Vad gött och varmt att höra från våra intressenter!

Vi träffar kontinuerligt våra intressenter. I veckan hade vi en workshop i Göteborg med tongivande personer inom spelproblem och spelansvar med Spelberoendeföreningen i Göteborg, @spelnykter, @bettingtorsken, @HighStakesSwe samt våra interna deltagare från Playscan och produktsidan.

Vi diskuterade vad som fungerar idag, inte fungerar och vad som kan fungera på den nya spelmarknaden. Många bra insikter som vi tar med oss in i det fortsatta arbetet att utveckla vårt spelansvar för att behålla vår position som det bolag som tar mest ansvar.

Nästa vecka har vi en intern workshop med kollegor inom spelansvar, produktutveckling, online, kundservice och IT för att diskutera samma frågor.

I början av mars besöker vi alla spelberoendeföreningar från Malmö i söder till Luleå i norr. Kollegor från Casinon, kundservice, Vegas och produkterna brukar hänga med oss på dessa besök.

Det är så här vi får viktiga insikter från de som kan mest så att vi kan fortsätta utveckla vårt spelansvarsarbete och behålla vår ansvarsposition!

Har du också idéer  som du vill dela med dig – hör av dig!

Vi gör det på riktigt!

Hälsningar

Spelansvar och Hållbarhet