Julia Björklund

Julia Björklund är 32 år och spelar poker på svenskaspel.se. Hon tycker att poker är roligt eftersom man aldrig blir fullärd och att man får använda sin analytiska förmåga. Julia har alltid gillat kortspel och spelar ”från och till” beroende på hur mycket annat hon har i sitt privatliv.

Vad gör att du väljer Svenska Spels poker?
Jag har testat andra utländska sajter, men jag tycker att Svenska Spels är bättre; det är en enkel och tydlig plattform, jag gillar när det är ”cleant”. Många av de utländska sajterna har layout med stränder och djur och sånt, det gillar inte jag. Men den största skillnaden är ju spelansvaret hos Svenska Spel. Svenska Spel är verkligen utan tvekan den sajt som är väldigt tydlig i sitt ansvar. De andra sajterna erbjuder gratis-spin och skickar reklam i stort sett hela tiden och det gör inte Svenska Spel. Det är ju den största skillnaden – och det är verkligen en jätteskillnad.

Vad tycker du om att du måste sätta en budget för att få spela poker på svenskaspel.se
– Jag tycker att den är jättebra, verkligen! Det är ju innan man börjar spela man ska tänka sig för och fundera på hur mycket man har råd att spela för och hur mycket tid man har. Jag tycker att det är superbra med en tidsgräns, och väldigt bra att det tar en vecka innan det slår igenom i systemet om man vill höja sin gräns.

Har du aldrig känt att du har gått över gränsen och spelat för mycket?
– Nej, och jag är inte i närheten av de gränser jag satt för mig själv. Poker är – och har alltid varit – nåt på sidan om allt annat jag gör i mitt liv.

Finns det något du tycker Svenska Spel borde göra mer eller mindre av?
– Nej, det tycker jag inte. Inte på ansvarssidan. Svenska Spel är väldigt tydligt och gör mycket inom spelansvaret. Det känns tryggt och bra.