Svenska Spel toppar med Fares Fares i sommar

Under sommarens stora fotbollsfest i Ryssland öppnar Svenska Spel tillsammans med Fares Fares upp dörren till det svenska fotbollslandslaget och tar de svenska fansen närmare mästerskapet.

Svenska Spel är svensk fotbolls huvudsponsor och största supporter. Under sommarens stora fotbollsfest teamar Svenska Spel upp med Fares Fares och bjuder de svenska fansen på en unik inblick i landslaget. Inför mästerskapet får Fares Fares uppleva drömmen som många fotbollsfans har – att få vara en del av landslaget och stå i hetluften tillsammans med våra största fotbollsstjärnor.

– Tack vare det nära samarbetet vi har med fotbollen bidrar vi som huvudsponsor till sportens utveckling och samtidigt en större fotbollsupplevelse för våra kunder. Nu till sommaren stora mästerskap krymper vi avståndet till landslaget och mästerskapet. Vi ger våra kunder möjligheten att coacha förbundskaptenen, bo hemma hos en landslagsspelare, skrapa fram egna hattricks med Triss och följa med Fares Fares som förverkligar drömmen om att vara en del av landslaget, förklarar Joakim Mörnefält, kommunikationsdirektör Svenska Spel.

Bland annat presenteras Fares Fares som landslagsspelare av förbundskaptenen Janne Andersson, han laddar upp med försvarsgeneralen Mikael Lustig och han snackar taktik med mittfältsstjärnan Emil Forsberg.
– Fares Fares är en väldigt härlig person och det var bara kul att spela in reklamfilmerna med honom. Talangen finns definitivt där, så det känns skönt att veta att vi har en inhoppare om det skulle behövas i sommar, säger Mikael Lustig.

Reklamkampanjen kommer att synas i tv och online från fredag 1/6.

Se den första av en serie reklamfilmer här.