Svenska Spel stärker sportspelserbjudandet – höjer återbetalningen på Oddset

Med en ny spelmarknad i antågande vässar Svenska Spel sitt erbjudande på sina sportspel och höjer återbetalningen på Oddset. För kunderna innebär det framförallt högre odds på de populäraste ligorna i fotboll och ishockey. Den höjda återbetalningen träder i kraft 28 november. 

Den 1 januari 2019 får den svenska spelmarknaden en ny spellagstiftning som innebär att även utländska spelbolag kan söka licens och erbjuda spel i Sverige. Det råder redan hård konkurrens på den svenska spelmarknaden och den förväntas bli ännu intensivare på det nya året. Att erbjuda attraktiva och säkra produkter för spelarna har hela tiden varit ambitionen för Svenska Spel.

Nu stärker man sportspelserbjudandet rejält. Den höjda återbetalningen träder i kraft redan den 28 november.

– Det är en fantastisk möjlighet för oss och framförallt för våra kunder som länge har efterfrågat en högre återbetalning. Vi eftersträvar hela tiden att förbättra och utveckla våra sportspel och det känns otroligt kul att kunna ge tillbaka ännu mer till våra kunder, säger Dan Korhonen, Produktansvarig Sportsbetting på Svenska Spel Sport & Casino.

En högre återbetalning innebär att Svenska Spel höjer oddsen på de fasta oddsspelen Lången, Mixen, och Live. Förändringen gäller de 25 största ligorna i fotboll och ishockey. Höjningen innebär att konkurrenskraftiga odds kommer erbjudas på alla spel, upp till 95 procent och över.

– Äntligen kan vi erbjuda våra kunder konkurrenskraftigare odds och öka attraktionskraften i våra sportspel. Förhoppningen är att fler spelare väljer tryggt och säkert spel hos Svenska spel, fortsätter Dan Korhonen.

Parallellt med högre återbetalning kommer Svenska Spel att göra förändringar i villkoren vad gäller insatsgränser. Medan flera andra spelbolag limiterar sina kunder på individnivå, så gäller samma insatsbegränsningar för alla spelare hos Svenska Spel.

Tillsammans med Stryktipset, Måltipset, Europatipset och Topptipset utgör Oddset, som i dag är marknadsledare på sportspelsmarknaden, Svenska Spels Sportspelserbjudande. Oddset lanserades 1986 och är ett samlingsnamn för speltyperna Lången, Bomben, Mixen, Matchen, Challenge och Powerplay.
 

För mer information, vänligen kontakta:

Jonas Nilsson, PR-ansvarig Svenska Spel

jonas.nilsson@svenskaspel.se, 010 120 77 74