Dra på Triss spenderarbyxor

Förra året vann fem personer 10 000 kronor varje dag i ett år. Vinsten, som heter Dagsvinsten, är åter aktuell med kampanjlotten Triss Premium. Nytt för i år är en byxa med automatisk utmatning av en dagsvinst. Nu får vinnarna möjligheten att snabbt och enkelt sätta sprätt på pengarna – en dag eller varje dag i ett helt år.

Varje år genererar Triss hundratalet miljonvinnare och tankarna hur vinsten ska spenderas går på högvarv. Det vanligaste är att betala av lån, köpa ny bostad och skänka bort pengar till familj och släkt.

– Men, när vi pratar med vinnarna i samma ögonblick de vunnit storvinsten så vill de även känna på hur det verkligen är att plötsligt vara rik. Hur vinnarna slutligen väljer att spendera hela vinsten sker efter mer rationella överväganden och då blir det mer att betala av lån och köpa ny bostad. Nu finns möjligheten att förlänga det fantastiska vinnarögonblicket med en riktig spenderbyxa som matar fram en dagsvinst i rasande tempo, säger Pierre Jonsson, vinnarambassadör på Svenska Spel.
 

Så här fungerar byxan
I respektive ficka finns en maskinell utmatning av sedlar. När användaren startar utrustningen, vilket görs enkelt med ett knapptryck, matas sedlar ut ur båda fickorna tills att användaren åter trycker på knappen. Totalt får 100 stycken 100-lappar plats i byxan, det vill säga samma belopp som genom Dagsvinsten betalas ut varje dag i ett helt år.  

Triss Premium kostar 90 kronor och finns i butik och på svenskaspel.se vecka 39-45.

För mer information, vänligen kontakta

Johan Svensson, PR Svenska Spel
070-0874540, johan.svensson@svenskaspel.se