Marcus Allbäck blir EM-ambassadör för Svenska Spel

Visby 15 december 2015

Svenska Spel skriver avtal med landslagets Marcus Allbäck inför fotbolls-EM i Frankrike 2016. Allbäck blir på så sätt bolagets egen EM-ambassadör.
– Avtalet möjliggör bland annat helt andra upplevelser för våra sportintresserade kunder under Fotbolls-EM, säger Håkan Solberg sponsringschef för Svenska Spel.

EM i Frankrike väntas bli riktigt sportgodis för alla fotbollsintresserade. Svenska Spel, som är huvudsponsor till Svenska Fotbollsförbundet, satsar på ett spännande spelutbud och tänker dessutom bjuda sina kunder på exklusivt material – direkt från landslaget.
– Svenska Spel och Svenska Fotbollförbundet står redan i dag väldigt nära varandra. Men genom att knyta till oss Marcus Allbäck möjliggör vi helt andra upplevelser för våra sportintresserade kunder under Fotbolls-EM, säger Håkan Solberg sponsringschef för Svenska Spel.

Avtalet, som inte påverkar Allbäcks ordinarie uppdrag som spelaransvarig i landslaget, sträcker sig över ett år.

– Det känns inspirerande att få jobba närmare Svenska Spel. Det är ett bolag som bidrar mycket till svensk fotbolls utveckling och jag tycker det finns förutsättningar för ett lyckat mästerskap både för landslaget och för Svenska Spel, säger Marcus Allbäck.

För mer information, kontakta: 
Håkan Solberg, sponsringschef Svenska Spel 010-120 37 85
Johan Söderkvist, Pressinformatör Svenska Spel, 010-120 36 66

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *