Stockholmsbo blev Måltipsmiljonär – vann 1,7 miljoner

Inför lördagens omgång på Måltipset fanns en Jackpot på 1,5 miljoner kronor och det kan den Stockholmare som blev ensam om att träffa de åtta målrikaste matcherna tacka för. När miljonomgången avgjorts blev spelaren nämligen drygt 1.7 miljoner kronor rikare.

Vinnaren som bor i södra Stockholm hade lämnat in sitt matematiska system, M10, för 112,50 kronor hos Pressbyrån i Haninge Centrum. Nu kan spelaren vänta ett samtal från Svenska Spels vinnarambassadör, Pierre Jonsson, som kan gratulera till totalvinsten på 1 726 267 kronor.

– Att vara ensam om att pricka in alla åtta rätt är ruggigt bra. Nu ska jag försöka nå vinnaren för att gratulera och höra om det finns några särskilda tankar kring vinstraden, alltid lika kul, säger Pierre som personligen ringer och gratulerar alla nyblivna miljonärer.

Den rätta Måltipsraden 27/9 – 2014:

Matcher                                                                    Matchresultat
 
4 Hull – Manchester C 2 – 4
8 Blackburn – Watford 2 – 2
9 Blackpool – Norwich 1 – 3
19 Barnsley – Swindon 0 – 3
21 Bristol C – Milton Keynes Dons 3 – 2
25 Crewe – Colchester 0 – 3
26 Leyton Orient – Rochdale 2 – 3
27 Oldham – Scunthorpe 3 – 2
 

Vi återkommer när vi har mer information.

Vid frågor, vänligen kontakta:
Pierre Jonsson, vinnarambassadör Svenska Spel, 070 – 663 85 85

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *