Osannolikt recept på Bomben gav kock 2.2 miljoner

När torsdagens tre hockeymatcher på Bomben 1 avslutats, stod det klart att en spelare hittat rätt bland de svårtippade slutresultaten. Receptet – en blandning av känsla, experthjälp och sekund-drama gav därmed en glad kock från Köping drygt 2,2 miljoner kronor.

Svenska Spels vinnarambassadör, Pierre Jonsson, fick kontakt med vinnaren under fredagen och det var en aningen nervös man som svarade och undrade vad Pierre hade på hjärtat:

– Fy fasen nu blir jag nervös och samtidigt förväntansfull på vad du ska berätta för mig när du ringer.

Spelaren, som lämnat in sitt spel för 40 kronor, hade jobbat natt och var inte helt säker på slutresultatet i en av matcherna, därför blev han glatt överraskad av gratulationen till 2 247 113 kronor:

– Nej men dra åt. Fy fasen vad härligt! Jag hörde att Luleå vann med 8-0 och att Örebro slog HV med 2-0. Men Djurgården ledde med 1-0 och sedan vet jag inte mer.

Pierre Jonsson upplyste då vinnaren om att Färjestad kvitterat med tre sekunder kvar att spela och att det var då han satte sitt Bombenspel.

– Otroligt, tack FBK för det målet! Jag singlar alltid 8-0 eller 0-8 på en match på Bomben. Det är min feeling som jag alltid kör. Det låg mer i luften att Luleå skulle vinna än formsvaga Leksand. Jag har vunnit en del på Stryktipset sista tiden, där jag väljer ut vissa matcher som jag tippar själv och resten av jobbet får Experten tippa. Givetvis har det inte blivit någon miljonvinst, tills nu.

Luleå och FBK kan fylla på vatten i blomvaserna:

– Nu ska jag överraska familjen med något som jag får tänka ut och sedan blir det till att åka på en hockeyturné och kolla in Luleå och FBK bara för att hylla lagen och kanske lämna över en blomma som tack. Men nu måste jag fixa till dagens lunch och sedan gå till banken, avslutar vinnaren och skrattar.

Den nyblivne miljonären, hade lämnat in sitt system i Nibble Spelbutik i Köping och vinnaren som är i 45-årsåldern önskar att vara anonym.

Rätt rad Bomben 1 – torsdag 25/9:                   Vinnarens 40-kronorssystem:

Djurgården – Färjestad              1-1                      1-1, 1-2, 1-3, 2-2, 3-0

Leksand – Luleå                         0-8                      0-8

Örebro HK – HV 71                    2-0                      2-0, 2-1, 2-2, 3-2, 4-1, 4-3, 2-6

Vid frågor, vänligen kontakta:

Pierre Jonsson, vinnarambassadör Svenska Spel, 070 – 663 85 85

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *