Födelsedagar gjorde Linköpingsbo till Lottomiljonär

Att satsa på födelsedatum som nummer på Lotto verkar vara en vinnande melodi. Vem minns inte Drömvinnaren nyligen, som hade hela sin vinnarrad uppbyggd på just födelsedagar? I lördags var det dags igen för ytterligare en födelsedagsrad att falla ut med sju rätt på Lotto.

Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson fick under söndagsförmiddagen tag på den vinnare som lämnat in sina sex enkelrader med Joker, för totalt 46 kronor, på ICA Signalen i Linköping. En av raderna föll ut med sju rätt och för det belönades den helt ovetande Linköpingsvinnaren med en totalvinst på 1 079 958 kronor:

– Nej men, det här går ju inte att tro på. Vad klämmigt att du ringer och vilken jädrans tur jag haft. Det här var verkligen en överraskning. Hur mycket sa du att jag vunnit?

– Det går inte riktigt att förstå att man vunnit så mycket pengar. Jag spelar ju Lotto med Joker lite då-och-då och har gjort så ett par år, men att bli miljonär är fantastiskt. Det här var ett trevligt samtal att få på en söndag, ha ha!

Den nyblivne Linköpingsmiljonären är pensionär och önskar vara anonym.

Rätt rad Lotto 2 – lördag 20/9: 4-5-8-22-24-27-28

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *