Rättade kupongen 20 gånger – vann 1 miljon

På torsdagen fick Svenska Spel kontakt med den spelare från Stockholm som vunnit exakt en miljon kronor på onsdagens Lottodragning och det var en mycket glad man i 50-årsåldern som svarade.
– Det är fantastiskt, helt fantastiskt, det är så jävla skönt så man blir tårögd.

Mannen som lämnat in ett färdigpaketerat spel på Lotto med Joker för 100 kronor på Pressbyrån Axelberg T-bana i Hägersten hade själv rättat sina rader efter han fått ett så kallat vinstbevakningsmail från Svenska Spel. Men han hade svårt att tro att det var sant att han vunnit 1 000 000 kronor:

– Jag fick ett mail om att jag vunnit en högvinst, så jag tog fram min kupong och rättade, och jag rättade den säkert 20 gånger. När jag förstod att det stämde började jag skaka lite och vibrera, sen började tankarna fara kring vad jag ska göra för vinsten.

Mannen som jobbar i byggbranschen hade redan hunnit landa lite kring det:

– Jag kommer nog inte säga upp mig, säger han och skrattar lite. Men jag har ett lån jag ska göra mig av med och så har jag en bostad som jag inte trivs så bra i, så en del av vinstpengen kommer gå till att köpa en bostad som jag kan trivas i. 

Vinnaren önskar att vara anonym.

Rätt rad på Lotto 2, lördag 23/7- 2014: 10, 12, 16, 20, 22, 32, 34

Vid frågor, vänligen kontakta:
Marianne Eneman, Kommunikatör, 073 – 047 73 74

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *